Tilbage til nyheder

Bliv ambassadør – og hjælp årets indsamling i mål!

28-04-2017
Gigtforeningen og Scleroseforeningen har brug for nogle ildsjæle, som vil gøre en ekstra indsats for, at husstandsindsamlingen i Region Hovedstaden og Region Midtjylland den 10. september bliver en succes.

bliv ambassadør

Hvem kan blive ambassadør?

Du kan blive ambassadør, hvis du er pårørende, ven eller kollega til en, der har gigt eller sclerose, og du har tænkt dig at melde dig som indsamler eller koordinator i dit lokalområde. Vi vil gerne have alle aldersgrupper repræsenteret – så skriv til os, uanset om du er 15, 45 eller 75 år. Det vigtigste er, at du har lyst til at gøre en ekstra indsats og vil hjælpe med at skaffe indsamlere til søndag den 10. september.

Hvad er din opgave?

Som ambassadør siger du ja til at bruge dig selv og dit portræt som ansigt på kampagnen. Du modtager en stak personlige hvervepostkort til omdeling i dit lokalområde og personlige netværk. Vi sender dig også forskellige tekster, som du kan bruge på f.eks. Facebook og andre sociale medier, og en guide, der hjælper dig godt i gang.

Det kan være, vi derudover gerne vil optage en lille film med dig, som vi kan bruge i forbindelse med vores arbejde med at rekruttere indsamlere.

Hvis du bliver udpeget som en af vores ambassadører, skal en professionel fotograf tage nogle portrætbilleder af dig. De skal blandt andet bruges til dine personlige hvervepostkort.

Fotooptagelserne finder sted i weekenden den 10. eller 11. juni i København og Aarhus.

Vil du være med?

Skriv en mail til os på indsamling@vistaaropforhinanden.dk senest torsdag den 18. maj. Skriv kort om dig selv. Fortæl, hvem du står op for – og hvorfor du gerne vil være ambassadør for vores indsamling. Vedhæft et billede, og husk at oplyse følgende personlige data:

  • Navn
  • Alder
  • Bopæl
  • Tlf.

Vil glæder os meget til at høre fra dig!

Vil du vide mere?


Har du spørgsmål til indsamlingen, er du velkommen til at skrive til
indsamling@vistaaropforhinanden.dk eller ringe på 39 77 80 30.


Læs mere om gigt og
Gigtforeningen

Læs mere om sclerose og
Scleroseforeningen