Bliv koordinator For koordinatorer
Meld dig som indsamler

Søndag den 10. september 2017 samler Gigtforeningen og Scleroseforeningen ind i Region Hovedstaden og Region Midtjylland.

Hele overskuddet går til forskning, der kan give mennesker med gigt og sclerose et længere og bedre liv.

Vil du være med til at gøre en forskel? Så stå op for vores fælles sag. Meld dig som indsamler og hjælp os med at overgå det flotte resultat fra sidste år!

Tusind tak for din opbakning!


Nyheder

21-06-2017 | Jeg er Laura – jeg er ikke min sygdom
15-årige Laura Buhl er den yngste af 23 ambassadører, som skal skabe opmærksomhed om Gigtforeningen og Scleroseforeningens husstandsindsamling 10. september. Hun fik børnegigt som syv-årig og husker stadig smerterne. Men Laura er ikke sådan at slå ud.
Læs mere

16-06-2017 | 23 ambassadører er fundet
I maj efterlyste Gigtforeningen og Scleroseforeningen indsamlere og koordinatorer, som ville stå op som ambassadører for husstandsindsamlingen 10. september. Nu er de fundet og fotograferet - og snart klar til at blive præsenteret.
Læs mere

Flere nyheder

FAQ

Værd at vide

Hvornår må jeg samle ind? Hvor får jeg min indsamlingsbøsse? Hvem kan samle ind? Hvorfor er Gigtforeningen og Scleroseforeningen gået sammen?

Få svar på de mest almindelige spørgsmål


Derfor samler vi ind

Dem vi står op for

Andreas, Lene og Louise har gigt - Kristina og Christian har sclerose. Hvad har forskningen betydet for dem - og hvorfor står de op for hinanden den 10. september?

Læs deres personlige historier


sådan støtter du

Hvorfor samler vi ind?

Gigtforeningen og Scleroseforeningen går i 2017 sammen om en husstandsindsamling. Det gør vi for at skaffe penge til ny forskning, der kan give mennesker med gigt og sclerose et bedre liv.

Derfor samler vi indVil du vide mere?


Har du spørgsmål til indsamlingen, er du velkommen til at skrive til
indsamling@vistaaropforhinanden.dk eller ringe på 39 77 80 30.


Læs mere om gigt og
Gigtforeningen

Læs mere om sclerose og
Scleroseforeningen